Upozornění na pořad v ČT- vyjádřete názor

03.09.2014 10:01

Dovolil jsem si dát na web prosbu o modlitbu a část dopisu paní Burdové- viz. níže:

 

Prosím podpořte modlitbou paní MUDr. Ilonu Burdovou, která spolu s dalšími vystoupí tento čtvrtek 4. 9. 2014 v pořadu České televize "MÁTE SLOVO" na téma "Mají homosexuální páry adoptovat děti?".

 

 

Je třeba mít velkou odvahu jít do tohoto pořadu a zachovat si chladnou hlavu. Je jasné na čí straně jsou organizátoři tohoto pořadu, prosím hlasujte v anketě na stránkách ČT

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10175540660-mate-slovo/214411030520024-mate-slovo-s-m-jilkovou/

a případně se zapojte i telefonicky.

 

Dopis od psycholožky MUDr. Ilony Burdové


Milí bratři a sestry v Kristu, 

tak jsem si o dovolené dostatečně odpočinula, abych zvládla včerejší telefonát z TV, opět mě zvou do pořadu Máte slovo, tentokrát na téma adopce dětí homosexuálními páry. Čili téma ještě horší než vloni, ale přesto se zúčastním. Je třeba lidi informovat o zvrhlosti genderových ideologií a o rizicích destrukce naší společnosti . Nemusím snad ani připomínat, že v naší "tolerantní, demokratické a multikulturní" společnosti jsme označováni pomalu za nejhorší nepřátele lidu, přesto musíme bojovat. Na lidské rovině je to nerovný boj proti přesile, ale vzato duchovně na naší straně je Hospodin, který nám dal Desatero a v Bibli návod, jak máme žít. 

Proto prosím o modlitební podporu a o rozeslání tohoto mailu co nejvíce křesťanům . Akce se koná už 4.9.v Praze. 

Předem děkuji za pomoc a podporu, vždyť "kdo podá číši vody prorokovi, obdrží odměnu proroka." 

Ilka Burdová